Upravljajte Vašim nekretninama na Facebook-u

Upravljajte Vašim nekretninama na Facebook-u

Facebook je odličan način da poboljšate Vaše online prisustvo. Ovu platformu bilioni korisnika posjećuju ne samo da bi bili u kontaktu sa prijateljima, već i da pronađu proizvode i usluge koji ih interesuju.

Razvili smo Facebook aplikaciju koja Vam omogućava da se profesionalno predstavite na ovoj socijalnoj mreži. Posjetioci Vaše Facebook stranice će moći da jednostavno pretražuju nekretnine, pregledaju izdvojene oglase i direktno Vas kontaktiraju.

Jedino što treba da uradite je da postavite nekretnine u CRM i one će automatski biti objavljene na Vašoj Facebook aplikaciji. Na taj način, zainteresovani za kupovinu ili iznajmljivanje nekretnine moći će da pretražuju Vaše oglase direktno na Facebook-u, bez potrebe da posjećuju bilo koju drugu platformu. Ukoliko se odlučite da uz pomoć mydigitalproperty kreirate i web sajt Vaše agencije, Vaši oglasi biće sinhronizovani i na Facebook aplikaciji i na web sajtu čim ih dodate ili izmjenite, u realnom vremenu.

Ako Vaša agencija još uvjek nema stranicu na Facebook-u, trebalo bi da je prvo napravite - jednostavno je i besplatno. Naš tim Vam je na raspolaganju ukoliko Vam je potrebna pomoć.

Facebook aplikacija omogućava:

  • pretragu nekretnina
  • kreiranje posebnih kategorija nekretnina
  • opis nekretnine za svaki oglas
  • stranicu za kontakt
  • slanje zahtjeva za ponudu, potražnju ili posjetu nekretnini za koju je posjetilac zainteresovan.

Zainteresovani ste za naše proizvode?

Željeli biste da imate jedinstven web sajt i moćni softver za nekretnine na jednom mjestu? Ili Facebook aplikaciju koja će Vam omogućiti jako prisustvo na socijalnim mrežama? Na pravom ste mjestu! Naš tim će Vam pomoći da pronađete idealno rješenje za Vašu agenciju!

Pošaljite zahtjev za ponudu

Već ste se registrovali? Prijavite se