Željeli biste da imate web sajt koji ima sve navedeno?

Prilagođenost svim uređajima

Prilagođenost svim uređajima

Moderan dizajn ne znači samo lijepu grafiku i fotografije već i funkcionalnost. Naši web sajtovi su prilagođeni svim uređajima, pružajući jedinstveno iskustvo svim posjetiocima, bez obzira odakle ga posjećuju.
Izaberite dizajn

Višejezičnost

Višejezičnost

Osim što izrada web sajta automatski uključuje besplatnu verziju na engleskom jeziku imate mogućnost da dodate još 20 stranih jezika. Možete da kreirate opise, stranice, kategorije nekretnina na svakom od izabranih jezika ponaosob, u zavisnosti od Vaših potreba. Ovo je odlična prilika da Vaše oglase plasirate na strana tržišta i zainteresujete potencijalne klijente za Vaše nekretnine!

Sve u jednom

Sve u jednom

Mislili smo o svemu. Zato naš proizvod uključuje sve što Vam je potrebno za efikasno online prisustvo - sajt, hosting i email, pomoć oko odabira adrese sajta (domena) i Facebook aplikaciju. Podešavanje i izrada svega navedenog su besplatni, a plaćate samo minimalne troškove hostinga i održavanja.
Zatražite ponudu

Napredne funkcije

Napredne funkcije

Vaši klijenti će biti više nego zadovoljni jer im je omogućeno napredno pretraživanje nekretnina, definisanje kriterijuma pretrage, sortiranje rezultata i njihov pregled na listi ili u formi sličica. Takođe, oni mogu da podnesu zahtjev za ponudu ili potražnju nekretnine i na taj način Vas direktno kontaktiraju sa konkretnom ponudom. Dodatno, svaki oglas za nekretninu koji žele da pogledaju sadrži i interaktivnu mapu lokacije, opciju za štampu i kreditni kalkulator.

Moćni softver za upravljanje (CRM)

Moćni softver za upravljanje (CRM)

Program pomoću koga ćete moći da efikasno upravljate i organizujete svoj portfolio. Dodajte neograničeni broj nekretnina, dopunite ili obrišite bilo koji oglas iz programa i on će biti automatski ažuriran na Vašem web sajtu i Facebook aplikaciji.
Saznajte više

Google analytics

Google analytics

Kada je web sajt završen i spreman za upotrebu, vrijeme je da se fokusirate na to kako da poboljšate njegovu posjećenost i saznate što više o ciljnoj grupi koja ga posjećuje. Dovoljno je da samo kopirate kod sa Vašeg Google analytics naloga u CRM program, pogledate podatke o učinku svake stranice i tome prilagodite Vaše oglase.

Tehnička podrška

Tehnička podrška

Naš tim stručnjaka za podršku objasniće Vam korak po korak kako da kreirate web sajt koji će na najbolji način da oslikava Vaš biznis. Tu smo da Vam pomognemo da riješite bilo koji tehnički problem, ali i da Vas podržimo i posavjetujemo o najboljim rješenjima koje nudimo kako biste unaprijedili Vaše poslovanje.

Personalizovana rješenja za jedinstvene rezultate

Personalizovana rješenja za jedinstvene rezultate

Pronađite rješenje koje odgovara - Vama! Izaberite šablone, boje, grafiku kroz interno razvijen CRM koji već upotrebljavaju hiljade Vaših kolega. Uz pomoć jednostavnog prevlačenja (drag & drop opcije) možete da sami odredite raspored stranica web sajta ili postavite oglase po redosledu koji Vama odgovara. Za što atraktivniji dizajn, odaberite neograničeni broj boja po šablonu! Na raspolaganju Vam je veliki broj kombinacija, koje možete da testirate ili pogledate prije nego što se odlučite za konačnu verziju.

U korak sa novim trendovima

U korak sa novim trendovima

Pobrinućemo se da uvjek budete u toku sa novim trendovima i tehnologijama, podržanim od strane svih web pretraživača i da im se Vaš web sajt stalno prilagođava, kako bi ispunjavao kriterijume i najzahtevnijih korisnika.

SEO optimizacija

SEO optimizacija

Kroz naš CRM lako i jednostavno možete da dodajete ključne riječi i metadata podatke, kako biste što bolje optimizovali Vaš sajt za pretraživače (Google, Yahoo, Bing...) i na taj način se izdvojili od konkurencije.

Novosti iz Vaše agencije

Novosti iz Vaše agencije

Imate mogućnost da na Vaš sajt dodate prijavljivanje na newsletter - bilten u kome ćete svima koji su zainteresovani slati novosti iz Vaše agencije, nove oglase ili vijesti iz oblasti nekretnina. Na ovaj način ćete imati i bazu email adresa koju možete da koristite za buduće marketinške promocije i email marketing kampanje.

Jedinstven sadržaj

Jedinstven sadržaj

Dodajte stranice i kategorije u meniju, banere, slike ili video koje će omogućiti jedinstveno i profesionalno predstavljanje Vaših nekretnina zainteresovanim korisnicima. Jedinstven sadržaj Vašeg web sajta omogućiće Vam da se izdvojite od konkurencije, a pomoći će i SEO optimizaciju i bolje rangiranje u pretraživačima.

Promovišite sve Vaše usluge

Promovišite sve Vaše usluge

Osim poslovanja sa nekretninama, zainteresovanima pružate i druge usluge? Mi ćemo Vam pomoći da vijest o tome dopre do svih! Ukoliko Vaša ponuda obuhvata i osiguranje, preseljenje, renoviranje, projektovanje, izdavanje apartmana na kraći vremenski period dodajte je jednostavno na Vaš web sajt.

Zainteresovani ste za naše proizvode?

Željeli biste da imate jedinstven web sajt i moćni softver za nekretnine na jednom mjestu? Ili Facebook aplikaciju koja će Vam omogućiti jako prisustvo na socijalnim mrežama? Na pravom ste mjestu! Naš tim će Vam pomoći da pronađete idealno rješenje za Vašu agenciju!

Pošaljite zahtjev za ponudu

Već ste se registrovali? Prijavite se