Sam svoj menadžer

Sam svoj menadžer

I onda kada treba da pogledate ili pošaljete Vaš portfolio, i onda kada želite da ažurirate ili objavite oglase za svoje nekretnine na web sajtu - naš CRM sofver je idealno rješenje. Naš sofver možete koristiti nezavisno od toga da li ste vlasnik web sajta ili Facebook aplikacije kreirane od strane mydigitalproperty.

Vaša digitalna baza

Vaša digitalna baza

Vaše nekretnine u digitalnom formatu omogućiće Vam da jednostavno upravljate oglasima, klijentima i ostalim informacijama na Internetu.

Jednostavna upotreba

Jednostavna upotreba

Jednostavan za navigaciju čak i početnicima, naš sistem je napravljen tako da daje jasna uputstva za promjene na Vašim oglasima za nekretnine. Dodajte lako informacije, opise, slike, video snimke i lokaciju nekretnine na Vašim oglasima, koje čak možete grupisati i u posebne kategorije.

Web sajt & app integracija

Web sajt & app integracija

Ukoliko odlučite da Vaš CRM povježete sa jednim od naših softverskih rješenja, Vaši oglasi će automatski biti sinhronizovani sa svim platformama! To znači da ćete moći da dobijate, odgovarate i organizujete zahtjeve za ponudu ili potražnju nekretnina na sajtu ili Facebook-u u realnom vremenu i imati mogućnost da vidite tekstualni sadržaj sajta na svim odabranim jezicima.

Zainteresovani ste za naše proizvode?

Željeli biste da imate jedinstven web sajt i moćni softver za nekretnine na jednom mjestu? Ili Facebook aplikaciju koja će Vam omogućiti jako prisustvo na socijalnim mrežama? Na pravom ste mjestu! Naš tim će Vam pomoći da pronađete idealno rješenje za Vašu agenciju!

Pošaljite zahtjev za ponudu

Već ste se registrovali? Prijavite se